Пропонуємо Вам оригінальний рецепт приготування по швейцарському каву з льодом .
Інгридієнти:
- 1 чашка готової кави
- 1/4 ч. л. меленої кориці
- 1 столова ложка жирних вершків (min. 30%-ї жирності);
- 1/3 плитки чорного шоколаду
- лід
Приготування:
Варимо каву, проціджуємо та залишаємо охолонути.
Ламаємо шоколад на шматки та розтоплюємо на водяній бані.
Змішуємо мелену корицю, гарячий шоколад і каву, залишаємо трохи охолонути.
Збиваємо вершки до повітряних піків.
В стакан кладемо декілька кубиків льоду, заливаємо їх кавою з шоколадом.
Прикрашуємо збитими вершками та меленою корицею.
Смачного!
Спасибі за рецепт кави!
Спробувала зробити, приготування не складне зате дуже смачно!
Тепер кава засмакувала по новому!