post

Пропонуємо Вам оригінальний рецепт приготування по швейцарському каву з льодом .

Інгридієнти:

  • 1 чашка готової кави
  • 1/4 ч. л. меленої кориці
  • 1 столова ложка жирних вершків (min. 30%-ї жирності);
  • 1/3 плитки чорного шоколаду
  • лід

Приготування:
Варимо каву, проціджуємо та залишаємо охолонути.
Ламаємо шоколад на шматки та розтоплюємо на водяній бані.
Змішуємо мелену корицю, гарячий шоколад і каву, залишаємо трохи охолонути.
Збиваємо вершки до повітряних піків.
В стакан кладемо декілька кубиків льоду, заливаємо їх кавою з шоколадом.
Прикрашуємо збитими вершками та меленою корицею.
Смачного!

  1. Спасибі за рецепт кави!
    Спробувала зробити, приготування не складне зате дуже смачно!
    Тепер кава засмакувала по новому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *